HBC-webinar: Voorbereid op de nieuwe hypotheeknormen?

november 18 13:19 2016 Print dit artikel

Bent u op de hoogte van alle wijzigingen per 1 januari 2017? Op dinsdag 13 december organiseert de Hypotheek Business Club haar maandelijkse webinar over dit thema.

HBC-webinar: Voorbereid op de nieuwe hypotheeknormen?Om 12.00 uur zal Harrie-Jan van Nunen, directeur van De Financiële Makelaar, u meenemen door alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden en de kansen en gevolgen voor uw adviespraktijk.

Zoals u van hem gewend bent, worden de wijzigingen van de LTV- en LTI-normen, de gewijzigde NHG-normen (inclusief de financieringsmogelijkheid voor de startende ondernemers) en nieuwe Starterslening op praktische wijze behandeld.

Ook zal hij ingaan wat de gevolgen zijn van de nieuwe MCD-regels per 2017. Tot slot staat hij stil in welke situaties het zinvol is om dit jaar nog een offerte aan te vragen. Schrijf u nu gratis in voor dit webinar en u bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar!

Inschrijven voor deze HBC Break kan hier

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.