HBC-webinar: Nieuwe kansen met lage rente

april 05 11:54 2016 Print dit artikel

Biedt de lage rentestand nieuwe kansen voor het intermediair op de kapitaal- en hypotheekmarkt? Het antwoord wordt duidelijk tijdens het gratis webinar van Hypotheek Business Club, DAK en NIBC Direct op 12 april.

Sparen en pensioengeld staan onder druk. Biedt de lage stand van de rente nieuwe kansen en voor wie? Welke ontwikkelingen tekenen de kapitaal- en de hypotheekmarkt? Welke nieuwe kansen biedt deze markt investeerders, consumenten en intermediairs?

Tijdens dit webinar wordt de situatie beschreven op de kapitaalmarkt en de renteontwikkeling. Deelnemers krijgen zicht op sociaal-economische factoren die een rol spelen in de vraag naar betaalbare woningruimte. U hoort op welke wijze een geldverstrekker via productinnovatie kan inspelen op nieuwe trends.

Het webinar wordt live uitgezonden op dinsdag 12 april 2016 om 12.00 uur en wordt gepresenteerd door Tim Rijvers (algemeen directeur DAK intermediairscollectief) en Ronald Klapwijk (Salesmanager bij NIBC Direct). Deelnemers krijgen de mogelijkheid om tijdens de uitzending vragen te stellen aan beide heren.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.