HBC-webinar nieuwe hypotheeknormen

december 02 13:08 2016 Print dit artikel

Op dinsdag 13 december organiseert de Hypotheek Business Club haar maandelijkse webinar. Om 12.00 uur zal Harrie-Jan van Nunen, directeur De Financiële Makelaar, hypotheekadviseurs meenemen door alle wijzigingen die per 1 januari van kracht worden en de kansen en gevolgen die dit heeft voor de adviespraktijk.

Besproken worden de wijzigingen van de LTV- en LTI-normen, de gewijzigde NHG-normen (inclusief de financieringsmogelijkheid voor de startende ondernemers) en nieuwe Starterslening. Van Nunen zal deze onderwerpen behandelen op de hem bekende praktische wijze. Ook zal hij tijdens het webinar ingaan op de gevolgen van de nieuwe MCD-regels in 2017.

Tot slot staat hij stil in welke situaties het zinvol is om dit jaar nog een offerte aan te vragen. Schrijf u op de website van de Hypotheek Business Club gratis in voor dit webinar.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.