HBC-webinar: Kansen in de oversluitmarkt

februari 16 15:17 2016 Print dit artikel

Op dinsdag 1 maart vindt het nieuwste webinar plaats van de Hypotheek Business Club, ditmaal verzorgd door Hypotrust. Het thema van dit gratis webinar is: de introductie van de Mortgage Credit Directive (MCD) en de kansen in de oversluitmarkt.

De oversluitmarkt zal in 2016 een substantieel aandeel hebben in de totale hypotheekproductie. Hoe ziet deze markt er uit, hoe groot is de potentie en waar liggen de kansen? Hypotrust neemt u mee in de cijfers, scenario’s en ratio’s bezien vanuit de geldverstrekker.

Daarnaast zal vanaf 21 maart aanstaande de MCD van kracht zijn. Wat is het doel, welke richtlijnen zijn er en hoe gaan geldverstrekkers hier mee om? En nog belangrijker, wat betekent dit voor uw adviespraktijk?

De sprekers van de webinar zijn: Michel van den Akker (foto) en Kevin Brocklebank, respectievelijk directeur en Manager Sales van Hypotrust.

Meer informatie en aanmelden

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.