Groei ABN Amro hypotheekportefeuille

augustus 09 10:22 2017 Print dit artikel

ABN Amro heeft de hypotheekportefeuille in het afgelopen kwartaal met ruim 300 mln euro zien toenemen tot een totaal van 151 mrd euro. Daarmee heeft de bank volgens topman ABN Amro-topman Kees van Dijkhuizen een marktaandeel van 20%.

Door de lage rentestand ziet de bank ook nu nog veel mensen extra aflossingen doen. Maar desalniettemin hebben de hypotheekportefeuille en de Commercial Banking-kredietportefeuille het gewenste groeipad doorgezet.

Investeren

Hypotheken zijn belangrijk voor de bank, stelde Van Dijkhuizen vast. “We blijven investeren in onze digitale strategie en introduceerden in het tweede kwartaal een aantal vernieuwingen voor onze hypotheekproducten. Zo is er nu het ‘Mijn Hypotheek’-platform, waarmee klanten op elk gewenst moment digitaal zaken rondom hun hypotheekaanvraag kunnen regelen, zoals het uploaden van documenten en het bekijken van hun hypotheekofferte. Met ons IT-transformatieprogramma zijn we goed op weg.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.