GarantiePlusPensioen bij ‘s-Gravenhage

juni 03 11:36 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 03-06-15

De Onderlinge ’s-Gravenhage brengt twee nieuwe pensioenproducten op de markt, het MKB GarantiePlusPensioen en het DGA GarantiePlusPensioen.

Het GarantiePlusPensioen heeft een gegarandeerde kapitaalsuitkering voor het ouderdomspensioen. Door maatschappijwinstdeling kan het pensioenkapitaal nog groeien zonder dat daarvoor extra premie wordt betaald, aldus de levensverzekeraar. Bij overlijden van de verzekerde vóór de pensioendatum ontvangen de nabestaanden een gegarandeerde, levenslange periodieke rente-uitkering. Het nabestaandenpensioen wordt bepaald volgens een salaris-/diensttijdregeling met keuze voor middelloon of eindloon.

Pensioenportaal
Aanvullende dekkingen zijn mogelijk, zoals het Anw-hiaatpensioen, toeslagverlening voor het nabestaandenpensioen en bijsparen. Werkgever, werknemer en adviseur hebben toegang tot een online pensioenportaal waar zij pensioeninformatie kunnen inzien en aanpassen.

Tags: home, pensioenen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.