Franchiselabel Financieel Zeker minder soft

maart 01 13:14 2017 Print dit artikel

Financieel Zeker wordt de nieuwe naam van franchiseformule Lifetime.nu. “De woorden ‘financieel zeker’ gebruikten we al als ondertekst bij de oude naam”, zegt directeur Robert van den Broek. “Tijdens een brainstormsessie over een nieuwe naam beseften wij dat we die al in huis hadden.”

Financieel Zeker is een formule die een combinatie biedt van soft en hard franchise. De deelnemende advieskantoren opereren onder hun eigen naam, zodat de eigen identiteit gewaarborgd blijft. Franchisenemers gaan het Financieel Zeker-logo vanaf nu wel consequent naast het eigen logo voeren.

Vijftig deelnemers

“Met ruim vijftig deelnemers zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot de vijfde soft-franchiseketen van Nederland”, zegt van den Broek. “Dan wordt het zinvol om de naam sterker te communiceren. De aangesloten adviseurs en advieskantoren laten zo meer zien dat ze niet alleen zijn.” Ook krijgt het label een plek op de websites van de franchisenemers. Consumenten krijgen daar informatie over Financieel Zeker en zien welke andere kantoren bij de franchise horen.

Financieel Zeker maakt deel uit van de Qualiora Groep, naast inkooporganisatie De Hypothekelaar, retailformule Zorgeloos Wonen en de modulaire dienstenformule SlimM.

In de nieuwe InFinance die op  11 maart verschijnt een interview met Robert van den Broek over franchising en het de vernieuwde modulaire dienstenformule SlimM.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.