Florius stopt selectieve distributie

december 04 10:40 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 04-12-15

Florius zegt haar model van selectieve distributie vaarwel en kiest – in het belang van de klantbehoefte – voor een brede toegang tot haar dienstverlening. De nieuwe samenwerkingsvoorwaarden die hierbij horen zijn volgens de hypotheekverstrekker vereenvoudigd.

Een selectief distributiebeleid past volgens Karin Polman, directeur Florius, niet meer in de moderne advieswereld. “Gewijzigde klantbehoeftes laten ons zien dat fundamentele veranderingen in de distributieketen nodig zijn. Bereikbaarheid van onafhankelijk advies voor de klant staat centraal. Met deze stap verlagen we de drempel voor adviseurs om met Florius samen te werken.”

Nieuwe adviseurs ontvangen vanaf vandaag het distributiebeleid van Florius met de nieuwe vereenvoudigde samenwerkingsvoorwaarden. Voor de al met Florius samenwerkende adviseurs zal deze gefaseerd uitgerold worden.

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.