Florius ORV beter afgestemd op hypotheek

augustus 30 13:34 2018 Print dit artikel

Met de vernieuwde ORV van Florius blijft de hypotheek betaalbaar in geval van overlijden, welke hypotheekvorm de klant ook kiest. Hiermee biedt de geldverstrekker naar eigen zeggen een compleet productassortiment om het risico van overlijden onder één dak en op maat af te dekken.

De nieuwe ORV sluit beter aan op de hypotheek en kent een optierecht waarbij ieder jaar het verzekerde kapitaal met 15% kan worden verhoogd, zonder medische waarborgen. Het product kent verder een volledige voorlopige dekking vanaf de goedgekeurde aanvraag tot aan de ingangsdatum van de polis. Bij een scheiding kan de verzekering worden gesplitst, waarbij Florius de uitgangspunten van de originele ORV-aanvraag in acht neemt.

Karin Polman, directeur Florius: “We constateerden dat de overlijdensrisicoverzekering nog beter kon aansluiten op onze hypotheekvormen. Dit realiseren we nu met een uitbreiding van het assortiment. Met de vernieuwde ORV van Florius blijft de hypotheek betaalbaar in geval van overlijden en kunnen consumenten onder één dak terecht voor hypotheek en verzekering.”

Belangrijkste productuitbreidingen

  • Annuïtair dalend, waarbij de daling tot één decimaal kan worden afgesloten, vanaf 0,1% tot 12%;
  • Lineair dalend, zowel op één als op twee levens;
  • Concurrerende premies bij verzekerde kapitalen van 100.000 t/m 225.000 euro en leeftijden van 25 t/m 45 jaar.

Het bericht Florius ORV beter afgestemd op hypotheek verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.