Florius lanceert hypotheek app

februari 02 13:04 2016 Print dit artikel

Florius heeft een app voor hypotheekaanvragen gelanceerd. Hiermee kan de consument online de status van zijn hypotheekaanvraag volgen en zien wanneer deze rond is. De app is verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store.

Karin Polman, directeur Florius: “De hypotheekaanvraag wordt bij de hypotheekadviseur gedaan, maar het volgen van deze aanvraag kan de consument uitstekend zelf online. Dit kan nu, naast de website, ook via de app. De consument kan de hypotheekofferte inzien en de status van de stukken volgen.” “Bovendien krijgt hij bericht over belangrijke wijzigingen en wanneer hij contact moet opnemen met zijn hypotheekadviseur. Door de consument snel inzicht te geven, ervaart hij minder spanning en onzekerheid bij een van de grootste financiële beslissingen in zijn leven.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.