Verzekeraars Banken NVM SEH DNB AFM Overheid Telegraaf VVP AM Web inFinance Image Map

NIEUWS, NETWERKEN EN EDUCATIE
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Markttrends en HBC-café op de Beleggersfair in de RAI Amsterdam!

20 november 2015 @ 17:00 - 18:00

De Hypotheek Business Club biedt de VIP-leden een uniek event namelijk Markttrends & HBC-café. Hier praten drie directieleden van DAK, Hypokeur en Hypotrust u bij over de marktontwikkelingen die plaats vinden in de hypotheekmarkt en geven u een ‘kijkje in de keuken’. Na deze presentatie die om 17:00 uur aanvangt, zal aansluitend het HBC-café open gaan. Waarbij u tevens kennis kunt maken met de partners van de Beleggersfair, gasten van het VEB congres en The Asset Conference.

De Markttrends en HBC-café vindt plaats tijdens de Beleggersfair in de RAI Amsterdam. Als u zich inschrijft bent u vanaf 09:00 uur ook van harte welkom op de Beleggersfair.

De Beleggersfair 2015 is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. Een dag waarbij zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als gevorderde beleggers die nog meer uit financiële markten willen halen op hun wenken worden bediend. Met stands, snelcursussen, masterclasses, live trading, toptips voor 2016 en tal van optredens van beleggingsgoeroes. Geef je kennis en vermogen een boost!

Daarnaast kunt u tijdens de Beleggersfair een aantal Masterclasses volgen op het gebied van beleggen. In onderstaand inschrijfformulier kunt u aangeven welke Masterclasses u wilt volgen.

 

Klik hier om u in te schrijven voor Markttrends & HBC-Café

Bent u geen HBC-lid, maar schrijft u zich wel in voor dit event dan wordt u automatisch lid van de Hypotheek Business Club.

 

Gegevens

Datum:
20 november 2015
Tijd:
17:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Hypotheek Business Club
Telefoon:
085 27 34 880
E-mail:
l.ettema@3xi.nl
Site:
www.hypotheekbusinessclub.nl

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam, 1078 GZ Nederland
+ Google Maps