Eerste Verzekeringskaarten online

februari 05 11:30 2016 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 05-02-16

Twaalf verzekeraars hebben gezamenlijk al 43 Verzekeringskaarten online gezet. Verzekeraars werken sinds begin dit jaar aan de kaarten die het Verbond van Verzekeraars heeft ontwikkeld en waarmee consumenten in een oogopslag kunnen zien wat wel en niet gedekt is.

Ook de consument weet de Verzekeringskaarten te waarderen, ze zijn inmiddels al bijna tweeduizend keer geraadpleegd.

175 kaarten in de startblokken
Verzekeraars introduceren de kaarten nu stapsgewijs met als doel ze eind 2016 allemaal op hun site te hebben. Aegon, Allianz, Ardenta, DAS, Leidsche Verzekeringen, ZLM en NH1816 hebben de eerste Verzekeringskaarten al online gezet. Maar er staan in totaal al 175 kaarten nieuwe kaarten klaar bij verschillende verzekeraars.

Verzekeraars gebruiken voor de kaarten allemaal dezelfde iconen, maar hebben wel binnen bepaalde grenzen de mogelijkheid de kaarten een eigen huisstijl mee te geven. Het format van de kaarten is nu voor 15 verzekeringen beschikbaar, nog dit jaar komen daar 20 producten bij.

Tags: home, marketing-en-management, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.