Eerste Open Dag voor Financieel Advies

februari 22 15:16 2016 Print dit artikel

Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) houdt op zaterdag 19 maart samen met haar aangesloten Erkend Financieel Adviseurs en Erkend Hypotheekadviseurs de Open Dag voor Financieel Advies. Consumenten kunnen dan kosteloos een oriënterend gesprek voeren.

Bart de Nie, directeur SEH: “Consumenten kunnen voor die dag een afspraak maken bij een Erkend adviseur. Zij kunnen terecht bij veel ongebonden financieel intermediair, bankkantoren en hypotheekketens.”

“Iedereen is welkom op de Open Dag voor Financieel Advies”, zegt Van Nie, “maar niet iedereen is op zoek naar hetzelfde. Klanten van Erkend adviseurs hebben ieder hun eigen wensen en verkeren in verschillende levensfasen: de één vraagt zich af of en hoe hij kan profiteren van de historisch lage hypotheekrente, een ander wil graag weten wat hij maandelijks te besteden heeft als hij met pensioen gaat. Tijdens de Open Dag voor Financieel Advies kan de klant kosteloos een oriënterend gesprek voeren met een Erkend adviseur. Zo nemen we de drempel weg bij de consument om gewoon eens binnen te lopen.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.