e-InFinance special duurzaam wonen

oktober 24 16:42 2018 Print dit artikel

Verduurzaming is een actueel onderwerp waar veel over gesproken wordt. Een aantal marktpartijen speelt hier actief op in, anderen laten het liggen. In de special ‘Duurzaam wonen’ wordt dit onderwerp van verschillende kanten belicht.

Zo is gebruikmaken van de extra 6% financieringsmogelijkheid bij hypothecair krediet volgens Mike Verbeek van BNP Paribas Personal Finances onder de streep voor de klant niet altijd de goedkoopste en slimste keuze. Schiet het er volgens Arie Blokland van De Norm door een traag en gebrekkig hypotheekadviestraject nog geregeld bij in om daarin ook het onderwerp woningverduurzaming mee te nemen. En noemt Dylan Dresens van NHG het op dit moment nog onaantrekkelijk om woningverduurzaming hypothecair te financieren.

In deze special stellen ook De Energiebespaarders zich aan u voor. De startup maakt samen met hypotheekadviseurs de financiering van energiebesparende voorzieningen (EBV) voor particuliere woningbezitters toegankelijker.

Ik wens u veel leesplezier.

Klik hier om de e-InFinance te bekijken

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.