Oud en nieuw – de fiscale wijzigingen per 2017

januari 17 15:36 2017 Print dit artikel

Onderstaand kunt u de HBC Break van dinsdag 17 januari terugkijken met als spreker Ruben Stam, fiscaal jurist bij het Fiscaal Juridisch Adviesbureau van Nationale-Nederlanden Bank. In dit webinar praat hij u bij over de belangrijkste fiscale wijzigingen rondom de (eigen) woning.

Een belangrijke ontwikkeling is het loslaten van de tijdklemmen bij spaarproducten voor de aflossing van de eigenwoningschuld in bepaalde situaties. Een nog ruimere regeling, het loslaten van de tijdklemmen in alle situaties, is nog onderwerp van studie. Ook het opnieuw introduceren van de zogeheten jubelton is belangrijk nieuws. Maar er is meer. Zo heeft de wetgever het begrip woning in aanbouw wettelijk gedefinieerd. Ook is er fiscale wetgeving gemaakt over bepaalde vruchtgebruiksituaties. En dan zijn er nog wat ‘kleine’ fiscale maatregelen.

Wat betekenen deze wijzigingen nu concreet? En vooral: wat kunt u ermee in de advisering? Bekijk de onderstaande video voor het antwoord!

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.