De BeleggersFair is begonnen

november 25 10:24 2016 Print dit artikel

Nadat het geluid van de beursgong in de RAI Amsterdam klonk, stroomden de bezoekers naar binnen bij de BeleggersFair. Meer dan 3500 bezoekers hebben zich ingeschreven om het grootste beleggersevenement van Nederland bij te wonen. En dan zijn er ook nog de thuisblijvende bezoekers, die online mee kunnen kijken.

De opening was om klokslag negen uur met een slag op de beursgong ter opening van de laatste handelsdag van de week. De BeleggersFair biedt een breed publiek een compleet, interessant, vernieuwend en vooral leerzaam programma. Dagvoorzitter Jort Kelder is al begonnen aan de eerste talkshow van de dag. Alle thuisblijvers hoeven niet te treuren: zij kunnen het programma live volgen op www.beleggersfair.nl/live.

Toonaangevende sprekers

In totaal zijn er meer dan vijftig financiële zwaargewichten aanwezig in de RAI. Nog nooit waren er zo veel tegelijkertijd bij elkaar. Naast de talkshows worden er ook Gouden Tips voor 2017 verstrekt door dé beleggingsexperts van Nederland. Ook zijn er zestien masterclasses, vijftien snelcursussen en is er een hoogwaardig plenair programma.

En dan is er nog de beursvloer, die gevuld is met heel beleggend Nederland én activiteiten. Zo is er het live traden met twee Daytraders waarvan we eindelijk de namen bekend mogen maken. Raymond Zitter en Roy Koning hebben reeds positie ingenomen en zijn op jacht naar rendement. Bezoekers kunnen hun activiteiten live volgen.

Prijzen

Naast de kennis die voor het oprapen ligt en omgezet kan worden in rendement is er ook op andere manieren winst te behalen. Zo krijgt men een kans om de AEX-slotkoers van de dag te raden en daarmee 1500 euro aan transactiekosten te winnen. Ook is er de BeleggersQuiz onder leiding van Jort Kelder waarin de bezoekers hun beleggingskennis kunnen testen en eveneens een mooie prijs mee naar huis kunnen nemen. Nadat de winnaar van de BeleggersQuiz bekend is gemaakt zullen ook de Cashcow Awards voor de beste financials van 2016 uitgereikt worden.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.