DAK groeit het dak uit

juli 02 15:51 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 02-07-15

DAK Intermediairscollectief is het afgelopen jaar flink gegroeid. Zowel het aantal aangesloten intermediairkantoren als het aantal eigen medewerkers namen toe. Reden voor de coöperatie om te verhuizen naar een groter kantoorpand in Nieuwegein.

In 2014 sloten negentig nieuwe kantoren zich aan bij DAK. Het aantal advieskantoren dat de coöperatie bedient komt daarmee uit op 1.500. “Deze groei heeft geleid tot een toename van de omzet van verschillende bedrijfsonderdelen waaronder DAK Volmacht en DAK Hypotheken. In lijn met die groei is ook het aantal medewerkers toegenomen”, stelt Tim Rijvers (foto), algemeen directeur van DAK.

Daarom verhuist DAK van De Meern naar een groter kantoorpand in Nieuwegein. Vanaf 6 juli 2015 komt de gehele organisatie op één verdieping van 1.400 vierkante meter bij elkaar te zitten.

Tags: home

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.