Credivance, Interbank en Defam genomineerd voor Gouden Lotus Award

mei 27 10:08 2016 Print dit artikel

In de categorie Kredietverlener zijn Credivance, Interbank en Defam door hun businesspartners – middels het multimediale platform InFinance en de Hypotheek Business Club – genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Er zijn zes Award-categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Serviceprovider, Woonverzekeraar en Innovatie.

De genomineerden

Van de respondenten die aangeven te adviseren op het gebied van consumptief krediet, heeft het merendeel via een serviceprovider contact met de kredietverstrekker. Opvallend is dat hier CFSN Kredietendesk en De Krediet Makelaar het vaakst spontaan worden genoemd.

Credivance wordt gewaardeerd om de snelle acceptatie en uitbetaling, duidelijke communicatie en heldere richtlijnen. Ook vindt men dat deze kredietverstrekker zich positief manifesteert op actuele en uitdagende thema’s zoals restschulden. Interbank heeft het volgens de stemmers digitaal goed op orde. Ook de diverse looptijden hun restschuldfinanciering wordt door meerdere respondenten als positief gewaardeerd. Dat geldt overigens ook voor de keuze om met dit label weer exclusief te kiezen voor het intermediaire distributiekanaal. Defam, tot slot, is volgens de stemmers een aanbieder die meedenkt met de adviseur en de persoonlijke situatie van de klant meeweegt. Aanvragen worden hier accuraat en deskundig afgehandeld, zo valt op te maken uit de reacties.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uitreiking van de awards voor best presterende intermediaire businesspartners en het meest innovatieve product of dienstverlening (aan intermediair en consument) op het gebied van wonen, vindt plaats op dinsdag 31 mei tijdens het plenaire middagprogramma van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.