CB gaat samenwerken met intermediair

april 14 11:55 2016 Print dit artikel

Centraal Beheer (CB) lanceert de Thuis Hypotheek, die vanaf 18 april via geselecteerde intermediairs te verkrijgen is. Het is voor het eerst dat CB samenwerkt met intermediairs.

De intermediairs waarmee Centraal Beheer gaat samenwerken zijn aangesloten bij de serviceproviders DAK en VCN en bij de hypotheekketens De Hypotheker en de CMIS groep, met de labels De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur.

Robin Clements, directeur Retail bij Centraal Beheer: “Wij zien dat klanten behoefte hebben aan een nog persoonlijkere oplossing. En bovendien willen ze dat snel en efficiënt kunnen regelen, zeker nu de huizenmarkt weer aantrekt. Dat bieden we ze nu. Voor het eerst doen we dat samen met het intermediair. Met de Thuis Hypotheek zorgen we er samen voor dat klanten met vertrouwen een huis kunnen kopen.”

Hypotheekadviseurs

Clements: “Wij geloven in de kracht van een ijzersterke samenwerking tussen hypotheekadviseur en aanbieder. Daarom hebben wij de Thuis Hypotheek juist samen ontwikkeld met hypotheekadviseurs. Zij zijn immers als geen ander thuis in hypotheekadvies. Ook na de marktintroductie blijven we door co-creatie werken aan de verbetering van het product en de dienstverlening voor onze klanten.”

“Klanten willen zekerheid, gemak en een vertrouwd gevoel”, zegt Clements. “Dat gaan wij ze bieden. Niet alleen bij het aangaan van de hypotheek, maar wat ons betreft voor de komende 30 jaar. Dat zijn de uitgangspunten voor de Thuis Hypotheek. Zo geven we klanten op de relevante momenten inzicht tijdens het aanvraagproces. En ook na het sluiten van de hypotheek blijven we meedenken. Zo krijgen klanten automatisch een lagere rente als ze door aflossen in een lagere risicoklasse komen.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.