Callas vernieuwt Woonlastenverzekering

augustus 17 11:08 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 17-08-15

Callas heeft een vernieuwde Woonlastenverzekering op de markt gebracht. Volgens het bedrijf wordt hiermee tegemoet gekomen aan de hogere kwaliteitseisen voor het financieel advies, waarbij maatwerk steeds belangrijker wordt. “De polis biedt meer opties en een lagere premie voor dekking van arbeidsongeschiktheid.”

Een van de noviteiten is dat er meer zekerheid komt voor jongeren op de woningmarkt, door een werkloosheidsdekking voor 12 maanden, onafhankelijk van de duur van de WW-uitkering van het UWV. Naar eigen zeggen is Callas de enige in Nederland die deze voorwaarde biedt. Nieuw is ook de optie voor een werkloosheidsdekking van 24 maanden. Hiermee sluit de dekking aan op de nieuwe regels van het UWV. De maximale duur van de WW-uitkering vanuit het UWV gaat immers ook naar twee jaar.

De premies arbeidsongeschiktheid zijn met meer dan 10% verlaagd en het is mogelijk om te kiezen voor een geïndexeerde uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Volgens het bedrijf biedt indexatie meer betalingszekerheid voor de toekomst bij een stijgende netto (annuïtaire) hypotheeklast.

Tags: home, hypotheken, verzekeringen

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.