Brief aan Mona Keijzer

juni 20 10:00 2024 Print dit artikel

Lieve Mona, ik ben ten einde raad! Als hypotheekadviseur heb ik iedere dag te maken met de eigenwoningregeling. De complexiteit hiervan is een labyrint waar ik, en ik weet velen met mij, dagelijks in verdwaal.

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

AM Web
AM Web

am: is het platform voor de professional werkzaam in de financiële dienstverlening. Naast am:magazine bestaat het platform uit de e-mailnieuwsbrieven am:signalen en am:signalen flash en uiteraard het online platform am:web. Ook biedt am: het am:jaarboek, am:infopocket en am:events.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.