BLG schrapt Plafondrente

september 28 16:43 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 28-09-15

BLG schrapt vanaf 1 oktober 2015 de Plafondrente. Klanten die hiervoor in het verleden hebben gekozen en waarvan de rentevaste periode binnenkort afloopt, ontvangen een verlengingsvoorstel op basis van een vaste rente.

BLG Plafondrente is een variabele rente met een bovengrens. Dit renteplafond kan gekozen worden voor een periode van 5 of 10 jaar. Tijdens deze periode kan de rente stijgen en dalen, maar wordt nooit hoger dan het afgesproken renteplafond. Huiseigenaren profiteren dus van een dalende rente en genieten tegelijkertijd bescherming bij een forse stijging.

Starters
Vanaf 1 oktober 2015 verlaagt BLG Wonen ook de rente met 0,40% voor klanten die meer dan 88% van de marktwaarde van hun huis willen lenen. Dat is gunstig voor starters die maximaal willen lenen. De renteverlaging geldt voor alle looptijden en aflossingsvormen.

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.