bijBouwe volmacht voor Romeo

april 20 13:21 2017 Print dit artikel

MO.servicing, een dochteronderneming van Romeo, heeft een volmacht gekregen van bijBouwe. Het is de eerste en voorlopig ook enige volmacht die de hypotheekverstrekker verleent. De bij Huismerk aangesloten kantoren krijgen dankzij deze exclusieve volmacht toegang tot de producten van bijBouwe.

Huismerk is een formule van Romeo. Via de geïntensiveerde samenwerking met MO.servicing hoopt CEO en naamgever Bouwe Kuik de groeidoelstellingen van bijBouwe te kunnen realiseren. “De kwaliteit die de Huismerk-leden leveren én de snelle afhandeling van de hypotheekaanvragen door MO.servicing hebben de doorslag gegeven in de keuze voor Romeo”, aldus Kuik.

Negen volmachten

Het bedrijfsonderdeel MO.servicing verleent midoffice diensten voor en namens de hypotheekaanbieders. Inclusief bijBouwe heeft het bedrijf negen volmachten.

 

Lees hier het hele artikel

  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.