Bij ABN Amro extra aflossen buiten adviseur om

november 04 14:01 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 04-11-15

Klanten van ABN Amro kunnen sinds kort via internetbankieren extra aflossen op hun hypotheek en hoeven daarvoor niet meer naar een adviseur.

Frans Woelders, algemeen directeur ABN Amro Retail: “In het vierde kwartaal lossen veel van onze klanten extra af op hun hypotheek. Extra aflossen in internetbankieren kan eenvoudig en in een paar stappen. We zijn dan ook blij onze klanten deze snelle en makkelijke dienstverlening aan te bieden.”

“Uit de eerste ervaringen blijkt dat deze nieuwe mogelijkheid de drempel voor klanten om extra af te lossen daadwerkelijk verlaagt. Zelfs klanten die voorheen nooit eerder hebben afgelost op hun hypotheek, beginnen daar nu aan”, aldus Woelders. “Klanten kunnen een extra aflossing doen tot het boetevrije bedrag. De klant vult het bedrag in dat hij of zij wil terugbetalen en ziet direct wat het nieuwe maandbedrag wordt. Invullen en opsturen van het machtigingsformulier is niet meer nodig.”

In de eerste helft van dit jaar hebben klanten van ABN Amro voor een half miljard euro extra afgelost op hun hypotheek.

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.