Bekende namen starten hypotheekformule

augustus 27 11:19 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 27-08-15

Paul van der Meijs zal toetreden tot de directie van Romeo, de eerder dit jaar door Martin Keegstra en Edsel de Graaf opgerichte onderneming voor financieel advies. De eerste formule voor hypotheken wordt begin september gelanceerd, een franchiseformule staat gepland voor 2016.

Het is de bedoeling dat Romeo Investments in hoog tempo een aantal nieuwe formules in de markt zal gaan zetten, te beginnen met een serviceconcept voor hypotheekadvies. Samen met onafhankelijk adviseurs wil Romeo de grote en kleine geldzaken van consumenten blijvend optimaliseren, door in te spelen op wat de consument vandaag de dag wil en met de techniek die de hedendaagse consument verwacht. “De combinatie van slimme systemen, centraal klantbeheer, adviseurs die vól voor hun klanten gaan en lage kosten moet leiden tot langdurige relaties”, aldus de directie.

Indrukwekkend CV
De directie van Romeo heeft bij elkaar opgeteld een indrukwekkend CV op het gebied van serviceproviding en franchiseconcepten. Van der Meijs was tot vorig jaar september directievoorzitter bij De Hypotheker. Daarvoor was hij directeur bij ABN Amro-dochter Florius. Martin Keegstra is de oprichter van Welke Beheer, waar hij vorig jaar vertrok. Onder Welke Beheer vallen onder andere de franchiselabels Huis & Hypotheek en De Hypotheekshop. Edsel de Graaf werkte eerder voor GMAC Hypotheken en NIBC.

Tags: home, hypotheken

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.