Bas Millenaar vindt in Van Bruggen geschikte partner

augustus 22 15:44 2018 Print dit artikel

Van Bruggen Adviesgroep is een strategische samenwerking aangegaan met De Ondernemershypotheek van Bas Millenaar. Vanaf september gaat de franchiseketen ondernemers en zzp’ers adviseren die via het online platform vragen stellen over hun woon- en hypotheekmogelijkheden.

De ex-directeur van De Hypotheker lanceerde het platform vorig jaar met de ambitie om de huidige hypotheekaanvraagprocedure voor zzp’ers te vergemakkelijken. Om die ambitie waar te maken werkt De Ondernemershypotheek naar eigen zeggen alleen samen met geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen ondernemers en zzp’ers. Millenaar verwacht door de samenwerking met Van Bruggen versneld op te schalen naar een professionele, landelijke dienstverlening aan de groeiende groep zzp-ers.

Keuze zelf of adviseur

Via een online checklist krijgen ondernemers en zzp’ers via het platform inzicht in wat er mogelijk is vanaf een bruto jaarinkomen van 30.000 euro. Na deze check kan de aanvraag in vijf stappen worden ingediend. De aanvraag kan op basis van execution only ingeschoten worden of via een adviseur van De Ondernemershypotheek of Van Bruggen Adviesgroep.

Het bericht Bas Millenaar vindt in Van Bruggen geschikte partner verscheen eerst op InFinance.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.