Bas Millenaar start Ondernemershypotheek

juni 14 15:57 2017 Print dit artikel

Bas Millenaar gaat zelfstandigen aan een hypotheek helpen. De ex-directeur van De Hypotheker lanceert hiervoor de Ondernemershypotheek. Een intermediair voor zelfstandigen met de ambitie om de huidige aanvraagprocedure voor zzp’ers te vergemakkelijken.

“De specifieke kennis om hypotheekaanvragen van zzp’ers te kunnen beoordelen, ontbreekt bij veel hypotheekverstrekkers. Het proces rond het analyseren van de jaarcijfers kost onnodig veel tijd waarbij de uitslag veelal ongewis is. Het gevolg hiervan is dat zzp´ers op de overspannen huizenmarkt vaak achter het net vissen. Wij geven zzp’ers in vijf gemakkelijke stappen zekerheid of ze het huis van hun dromen kunnen kopen”, aldus Millenaar.

Die zekerheid kan volgens hem gegeven worden omdat hij alleen samenwerkt met geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen ondernemers.

Keuze zelf of adviseur

Een online checklist geeft zzp’ers inzicht in wat er mogelijk is vanaf een bruto jaarinkomen van 30.000 euro. Na deze check kan de aanvraag in vijf stappen worden ingediend. Zzp’ers kunnen de aanvraag op basis van execution only inschieten of kiezen voor een adviseur van De Ondernemershypotheek.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.