Als HBC-lid naar HypoVak 2018!

april 30 12:27 2018 Print dit artikel

Dinsdag 29 mei a.s. is het zover: HypoVak 2018, Neerlands grootste event voor hypotheekprofessionals, strijkt neer in Expo Houten.

Als HBC-lid naar HypoVak!Beïnvloed uw toekomst door nú de juiste conclusies te trekken. HypoVak 2018 maakt een tijdreis back to the future, dus fasten your seatbelt en test uw toekomstbestendigheid.

HypoVak is al 15 jaar een begrip voor de hypotheekprofessional en speciaal voor deze jubileumeditie is voor een geheel nieuwe en eigentijdse opzet gekozen. Ervaar de vernieuwing op dinsdag 29 mei in Expo Houten. Dagvoorzitter is niemand minder dan Jan Driessen, Directeur Q&A.

De dag is gevuld met keynotes, debatten, masterclasses en voor het eerst de HypoVak Conference met inspirerende sprekers.

En natuurlijk biedt HypoVak, naast het sterke inhoudelijke programma, als altijd uitstekende mogelijkheden om te netwerken.

Als basis-lid van de Hypotheek Business Club kunt u voor slechts € 25,- naar HypoVak. (Normaal € 95,-.) Registreer u nu voor HypoVak 2018 met de code HBASIS18.

Als VIP aanwezig zijn op HypoVak? Upgrade u dan naar VIP-lid. Als VIP-lid profiteert u op HypoVak van: VIP-parkeren, de VIP-lounge en een exclusieve VIP-ingang. Upgraden kan bij registratie voor HypoVak.

Huidige VIP-leden hebben gratis toegang tot HypoVak 2018. Alle VIP-leden hebben hun gratis code via de mail toegestuurd gekregen. Heeft u deze niet ontvangen? Mail dan naar [email protected].

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.