Als HBC-lid naar HypoVak 2019

april 30 13:38 2019 Print dit artikel

HypoVak neemt u op dinsdag 28 mei mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt: die van de Blockchain. Als lid van Hypotheek Business Club kunt u ook dit jaar weer gebruik maken van een kortingsactie, óf (als VIP-lid) gratis naar het event!

Als HBC-lid naar HypoVak 2019HypoVak is een combinatie van een inspirerende beurs, kennissessies in de HypoVak Conference, een ruim aanbod educatieve masterclasses én biedt de professionele onafhankelijke hypotheekadviseur een uitgelezen kans om te netwerken.

Als basis-lid van de Hypotheek Business Club kunt u voor slechts € 45,- naar HypoVak. (Normaal € 95,-.) Registreer u nu voor HypoVak 2019 met de code HVBA19 

Als VIP aanwezig zijn op HypoVak? Upgrade u dan naar VIP-lid. Als VIP-lid profiteert u op HypoVak van: VIP-parkeren, de VIP-lounge en een exclusieve VIP-ingang.

Huidige VIP-leden hebben gratis toegang tot HypoVak 2019. Alle VIP-leden hebben hun gratis code via de mail toegestuurd gekregen. Heeft u deze niet ontvangen? Mail dan naar [email protected].

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

Hypotheek Business Club
Hypotheek Business Club

De Hypotheek Business Club is een uniek platform waar hypotheekprofessionals elkaar treffen en ervaringen en gedachten kunnen uitwisselen. Kennisoverdracht, nieuws, opleidingen en netwerken zijn enkele eigenschappen van de Club.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.