AH Finance wint hypotheekprijs Independer

maart 18 08:00 2016 Print dit artikel

AH Finance uit Diemen heeft de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2016’ van Nederland gewonnen. Het hypotheekkantoor kwam als beste uit de bus van de in totaal 25 regionale winnaars die Independer jaarlijks bekend maakt.

Om deel te kunnen nemen aan de hypotheekprijs moesten advieskantoren minimaal dertien beoordelingen hebben ontvangen: acht reviews en vijf kwaliteitschecks. Via www.independer.nl en www.checkuwhypotheekadviseur.nl kunnen consumenten hun adviseur beoordelen en het adviesproces checken. In totaal hebben consumenten bijna 83.000 beoordelingen op de site achtergelaten.

De winnaars van de hypotheekprijs zijn kantoren die in de regio hoog scoren in het zoekresultaat. Kantoren worden daarin gerangschikt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Deze is gebaseerd op het klantcijfer, de prijs en het aantal beoordelingen. De hypotheekprijs heeft betrekking op beoordelingen in de periode 1 maart 2015 – 1 maart 2016.

Independer heeft voor de tweede keer een aparte prijs uitgereikt aan de zogenoemde ‘thuisadviseur’. Daaronder vallen alle kantoren die niet regiogebonden zijn en geen te bezoeken kantoor hebben. Adviseurs die via de webcam adviseren vallen ook onder deze categorie. Dit jaar heeft Nationale HypotheekPas deze prijs in ontvangst mogen nemen.

Alle winnaars krijgen een speciale vermelding op de website van Independer en ontvangen een winnaarskit.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.