Aegon verhoogt hypotheekrente

juli 16 14:08 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 16-07-15

Vandaag heeft Aegon de hypotheekrente aangepast. Alle rentevast perioden van 6 tot en met 30 jaar stijgen met 0,2%. Daarnaast is de Mijn Aegon-app uitgebreid met een aantal nieuwe functionaliteiten.

Klanten die een bouwdepot bij hun hypotheek van Aegon hebben kunnen nu ook via de Mijn Aegon app rekeningen declareren. Hiervoor plaatst de klant zijn handtekening op de kassabon of nota en stuurt hiervan een foto via de app naar Aegon. Tevens heeft de klant via de app nu ook inzicht in het actuele saldo van het bouwdepot.

Status hypotheekofferte
Een andere uitbreiding van de app betreft het volgen van de status van een hypotheekofferte en het printen van documenten vanuit de app. Gebruikers die de app via een mobiele telefoon raadplegen hebben nu ook inzicht in het totaalsaldo van de Deposito Rekening. Later dit jaar komt deze functie ook beschikbaar voor tablet gebruikers.

Tags: home, hypotheken, ict-software

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.