Aegon neemt belang in Romeo (Huismerk)

april 19 09:26 2016 Print dit artikel

Aegon neemt een minderheidsbelang in Romeo Financiële Diensten. Hieronder vallen serviceprovider Huismerk, dienstverlener MO.servicing en een nog te introduceren franchiselabel.

Romeo is in 2015 opgericht door Martin Keegstra, Edsel de Graaf en Paul van der Meijs. Keegstra: “Met Aegon aan boord kunnen we versneld onze plannen uitvoeren en sneller groeien. Naast extra werkkapitaal hebben we aan Aegon een partner die veel kennis heeft over hypotheken en andere financiële producten.”

Samen met onafhankelijk adviseurs wil Romeo de grote en kleine geldzaken van consumenten blijvend optimaliseren, door in te spelen op wat de consument vandaag de dag wil en met de techniek die de hedendaagse consument verwacht. “De combinatie van slimme systemen, centraal klantbeheer, adviseurs die vól voor hun klanten gaan en lage kosten moet leiden tot langdurige relaties”, aldus Van der Meijs. Het is de bedoeling dat Romeo een aantal nieuwe formules in de markt zal gaan zetten, waaronder het al gelanceerde label Huismerk waar al ruim zestig vestigingen bij zijn aangesloten.

Ambitieuze onderneming

“Romeo is een jonge, ambitieuze onderneming met een stevig en ervaren management. Zij denken net als wij dat door slim gebruik te maken van technologie we op een innovatieve manier onze klanten kunnen helpen”, aldus Robert van der Tol, directielid van Aegon Nederland. “Vooral de manier waarop ze het onafhankelijk intermediair helpen om beter en efficiënter zijn klanten te bedienen spreekt ons zeer aan.” Aegon heeft een minderheidsbelang in Romeo gekocht.

Aegon investeert al langere tijd in startende fintech bedrijven, waaronder eyeOpen, Newest Industry, onna-onna, Figlo en Kroodle. Voor deze investeringen heeft Aegon Groep sinds 2014 een investeringsfonds, gevestigd in New York en Den Haag. Het fonds investeert in veel belovende fintech bedrijven die al succesvol een eigen concept hebben neergezet.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.