Aegon benoemt Pauline Derkman tot directeur Workplace Solutions

mei 17 10:00 2022 Print dit artikel

Pauline Derkman (1972) was vanaf 2019 directeur Leven en Pensioen bij a.s.r., waar zij in 2012 startte als Chief Operational Officer Bancair voor de afdelingen Sparen, Beleggen en Hypotheken. Vanaf 2014 heeft Pauline diverse leidinggevende posities binnen het levenbedrijf vervuld, waarbij zij onder meer verantwoordelijk was voor de strategie van dit bedrijfsonderdeel en de integratie van Generali Leven, VVAA Leven en Loyalis. Voor haar overstap naar a.s.r. werkte Pauline bij ING, waar zij diverse staf- en management functies vervulde. Pauline is opgeleid als registeraccount.

Workplace Solutions richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en is goed gepositioneerd om in te spelen op de aanstaande wijzigingen in het pensioenstelsel en klanten relevante, toekomstbestendige oplossingen te bieden. Door nauwere onderlinge samenwerking en focus op de veranderende behoefte van de klant wil het bedrijfsonderdeel blijven groeien en innoveren binnen de strategische koers van Aegon Nederland. Workplace Solutions bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

  • Aegon Cappital, de premiepensioeninstelling;
  • Robidus, dat advies en operationele diensten levert aan werkgevers en verzekeraars op het gebied van sociale zekerheid;
  • TKP, de pensioenuitvoeringorganisatie;
  • Aegon Schadeverzekering, dat schade- en inkomensverzekeringen aanbiedt;
  • Nedasco, de serviceprovider voor schade- en inkomensverzekeringen voor assurantieadviseurs;
  • Aegon Advies en Bemiddeling dat zich richt op advies en bemiddeling van Aegon-producten aan particulieren.

Allegra van Hövell-Patrizi, CEO van Aegon Nederland: “Voor klanten gaat er veel veranderen door het nieuwe pensioenakkoord. Ik ben ervan overtuigd dat Pauline met haar enorme kennis en ervaring samen met haar team een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze strategie en onze missie om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.