Adviseursplatform Kop-Munt.nl

maart 14 15:16 2016 Print dit artikel

Munt Hypotheken lanceert de website Kop-Munt.nl. Een platform met enerzijds persoonlijke verhalen en ervaringen van adviseurs en andere sleutelpersonen in het hypotheekproces (Kopstukken) en anderzijds cijfermatige en informatieve content (Muntstukken).

De bedoeling van Munt is om hypotheekadviseurs via het platform te informeren en inspireren, maar ook het samenbrengen van de best practices die op social media te vinden zijn. “Via WhatsApp, Facebook en LinkedIn zien we al jarenlang tal van adviseursgroepjes ontstaan. Daarin wisselen adviseurs met elkaar verhalen uit, delen ze kennis en steken elkaar soms de loef af. Die inzichten en ervaringen bleven tot vandaag altijd beperkt tot die groepjes, waardoor de rest van Nederland verstoken bleef van mooie verhalen en slimme ideeën”, aldus Munt.

Kop & Munt

In het ‘Kop’ gedeelte worden niet alleen adviseurs in beeld gebracht, ook geeft Munt daar een kijkje in de keuken van partijen waar zij en adviseurs mee samenwerken. Aan de muntzijde zijn de meer cijfermatige artikelen, hypotheeknieuws, trends en rentestanden te vinden.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.