Adviseurs laten Lloyds Bank groeien

februari 22 15:26 2017 Print dit artikel

Het aantal hypotheekaanvragen dat onafhankelijke adviseurs bij Lloyds Bank indienen is vooral in het laatste jaar fors toegenomen. Als gevolg hiervan heeft de hypotheekverstrekker een nieuwe vleugel betrokken in haar pand in Amsterdam.

Lloyds Banking Group is de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië en is sinds 1966 in Nederland actief. Op het gebied van hypothecair krediet aan consumenten is de Nederlandse tak de afgelopen jaren hard gegroeid. Een succes dat Lloyds Bank toeschrijft aan de samenwerking met onafhankelijke adviseurs, en de inzet van het personeel.

Tandje erbij

“In 2016 waren er weken bij dat we een marktaandeel van bijna 10% hadden”, schetst Tom Starink Hoofd Marketing & Sales, van Lloyds Bank toegenomen werkzaamheden. In Nederland is ons streven om aanvragen voor hypotheken binnen twee werkdagen te verwerken vanaf het moment dat we alle relevante gegevens hebben. In het afgelopen jaar is dat gelukt, in veel gevallen zelfs binnen een dag. Maar alleen dankzij onze mensen die bereid waren vele avonden over te werken. Ook op zaterdagen zijn hier teams aan het werk.”

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.