Adviseurs, kom op 4 juni naar Den Haag

juni 01 15:12 2015 Print dit artikel

Redactie InFinance | Datum: 01-06-15

Die oproep doen CFD en de Stichting ODIN aan alle financiële dienstverleners. Donderdag 4 juni begint om 20:00 uur in de Tweede Kamer een plenair Wft-debat. Hierin zal onder andere aandacht gevraagd worden voor de situatie van langdurig zieke adviseurs, die hun werk dreigen kwijt te raken.

Voor langdurig (ernstig) zieken bestaan geen dispensatiemogelijkheden. De AFM is hierin onverbiddelijk concluderen CFD en de Stichting ODIN. “Onacceptabel en onmenselijk. Dit mogen we als beroepsgroep, die elke dag mensen helpt financieel gezond te blijven, niet laten gebeuren. Uw aanwezigheid op 4 juni is daarom zeer gewenst. Zodat ook de politiek ziet dat zonder goede regeling voor langdurig zieken de fatsoensnormen ernstig worden overschreden.”

Ook zal tijdens dit debat verlenging van de uiterste examendatum opnieuw aan de orde komen. “Uitdrukkelijk niet om de ‘afwachters’ meer tijd te gunnen om examen te doen, maar omdat vanaf dag één al duidelijk was dat de vele tienduizenden examens die moeten worden afgenomen simpelweg meer tijd vragen om kwalitatief afgewikkeld te kunnen worden.”

Tags: financiele-planning, home, hypotheken, opleidingen, pensioenen, schade, verzekeringen, zorg

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.