100 miljoen volmachtpremie VCN

maart 31 12:39 2016 Print dit artikel

Samen met de 850 aangesloten intermediairs is VCN Verzekeringen deze week de grens van 100 miljoen euro aan volmachtpremie gepasseerd.

Het einde van de groei is volgens Stefan Bell, directeur VCN, nog lang niet in zicht: “We merken dat veel partijen in de markt zich oriënteren op vormen van samenwerking. En dat geldt niet alleen voor intermediairs maar ook voor kleinere (huis) volmachtkantoren. Er is duidelijk sprake van consolidatie in de markt. En omdat wij op veel verschillende manieren met partijen kunnen samenwerken zitten we vaak aan tafel”.

Twee miljard aan hypotheken

VCN is onderdeel van Veldsink Groep met een gezamenlijke omzet van 40 miljoen euro. Naast VCN vallen onder de groep ook twee serviceproviders op het gebied van hypotheken, VCN United Capital en De Financiële Makelaar. Via de serviceproviders wordt in totaal voor 2 miljard euro aan hypotheken verstrekt op jaarbasis. “En de cijfers van 2016 laten wederom een stijging zien”, aldus John van Gerwen, commercieel directeur Veldsink Groep.

Op de foto V.l.n.r.: Henri Veldsink, Stefan Bell en John van Gerwen.

Lees hier het hele artikel

  Article "tagged" as:
  Categories:
Toon meer artikelen

Over de auteur

InFinance
InFinance

InFinance is een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners. Het platform bestaat onder andere uit het magazine InFinance, de online nieuwsbrief InFinanceDaily, de website InFinance.nl en het hypotheekevent HypoVak.

Toon meer artikelen
write a comment

0 Comments

Nog geen reacties

Je kunt de eerst zijn om de discussie te starten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.